Väder

Hela juni har snart gått och vädret har sugit. Ska gå och dansa soldansen som jag lärde mig i femman i vasas gymnastiksal. Komsi komsi solen!

Skokärlek

Kan inte få nog av skor just nu. 5 par har jag lyckats inhandla på två veckor. Skor i alla former. Tyvärr gör de mig panka, men vad gör det om 10 år. För ni vet, då ska jag simma i mitt pengahav.


Syrenlila

Längesen det kom en outfitbild. Komiskt nog har jag på mig samma tröja som förra gången. Snart sätter jag mig på bussen med Emma! Härligt! Denna vecka kommer äga!


Nu när man har tiden

Ni får inte tro att min OTROLIGT fula header ska vara där för evigt. Vet bara inte hur man ändrar. Emma kanske vet. Fattar inte ens när det blev understrucket? Det bara blev så.

Har haft en underbar helg. Klassfest som var mysig, häng med finisar och även söndagsflöt med Ihrfält. Hoppas denna vecka blir bra den med. Förmodligen blir det Linköping med Alma och Ebba på torsdag. Och juste, ska ju klippa mig på onsdag också. Page blir det, är så fruktansvärt trött på mitt sitna helveteshår.

KOM PRECIS PÅ ATT FRUGAN KOMMER HEM FRÅN AMERIKAT. Fy fan vad jag saknar den puddingen.

Kunde inte beskriva det bättre själv

 


Happy

Har köpt in lite fina nya saker! En ny klocka, inte för att jag är trött på min DW, men för att kunna variera lite nu när jag använder klocka varje dag.
Även ett par nya Henri Lloyd loafers har inhandlats! Jag har svårt att bestämma om jag ska behålla dem eller ej...

Är fortfarande sjuk vilket känns trist. Blir illamående, tappar matlusten och trött av medicinen. Hade gärna sluppit den, men måste fullfölja kuren.


Plötsligt händer det, men inte fan vann jag på triss inte.

Jag blir alltid sjuk när det är som olämpligast. En vecka kvar i skolan och jag får halsfluss. Ligger här i sängen och är för, jag vet inte, men kan iallafall inte somna.

Pappa och jag drog oss till sjukhuset och det visade sig vara halsfluss. Vi åker till Apoteket för att ta ut antibiotika. Vi kommer dit och får ställa oss i kö. Jag började känna mig väldigt matt och vi kommer äntligen fram till kassan. Jag känner att jag bör sätta mig ner. Sen svimmar jag. Pappa bär mig till ett hörn bäst jag får ligga med benen högt. Han hämtar bilen och jag ligger kvar där, som en annan uteliggare. Kom hem sen till slut och tog febern, den låg uppe på 40 grader igen. Nu ska jag trycka i mig, så gott det går, lite hallonkräm.
Hoppas ni mår bättre än jag! Kram


Lågt som blev högt

Denna helg trodde jag inte alls skulle bli som den blev. Trodde det skulle bli en hemmasittarkväll med datorn i knät, men icke. I fredags hamnade jag först hos Agnes i Ödeshög. Det var himla fint, den tjejen är allt bra att ha. Älskade vän.
Vi red och åt. Äta är något vi är bra på iallafall. Sen blev det bussen in till Mjölby igen för att sedan sätta sig med Amanda i hennes mopedbil för att köra till Motala. Där hamnade vi på hugos vilket var väldigt trevligt! Nu är jag precis hemkommen från Fanny. Välbehövligt, kul att träffa den bruden!


Svårare än rumble

Att ta outfitbilder var svårt, kändes lite fånigt. MEN nu är de här. Borde man skriva var kläderna är ifrån? Neeeehh...

Btw. Spräckte mobilen idag! Bra fanny, bra!


Studentens lyckliga dagar

Tänk vad skönt att ta studenten. Inga mer läxor, prov och hemtentor. På ett tag iallafall. Men tänk ändå känslan, att inte veta vad man ska göra sen, inget mer sommarlov. Nu i skolan är man så fokuserad på "det här ska man göra" och inget annat spelar roll. Nu har man Inte den tryggheten längre, om man är student såklart. Nu har ju jag två år kvar, känns skönt.

Här i Mjölby tar de iallafall studenten idag. Ska väl kanske gå dit och se på när de springer ut. Får väl se.

Har, på tal om bananer, fått ett nytt favorit nagellack som jag bär konstant!

Fint va?


Nya perspektiv

Sitter här i kjolen fina Agnes har lånat mig. Den är verkligen fin på och jag funderar på när jag kan tänkas använda denna skönhet.
Sätter även upp mitt oreda till hår, älskar dounatsen som har blivit så populära! Du kan inte gå in i en affär utan att se typ 100 st.

Är ledig imorgon. Skönt. Men blir så rastlös av att bara vara hemma. Får se om jag kanske drar mig till Agnes. Synd bara att det är så mycket att fixa med skjuts då..
Sen finns det ju folk man vill träffa, som man saknar och inte sett på länge (Fanny Ihrfeldt, läs detta!!)


Frihetomenveckaråå

Emma tyckte jag skulle blogga. Inte bara det, utan göra detta till en modeblogg? Med outfitter och annat trams. Får väl se vad det blir av detta. Först måste jag ändra designen för detta ser ju förjävligt ut.

Har haft det väldigt fint de senaste veckorna. Skolan har gått förvånarnsvärt bra, nästan att jag inte är värd det, kan man tycka. Måste göra lite mer påföljande inlägg, måste ju sammanfatt mina senaste veckor varje gång jag bloggar för att jag, just, aldrig bloggar.

Sommarlov om en vecka, och det känns underbart. Fina planer framöver. Ekonomimys och sommarstugebesök, titta på kattungar och spontanhäng.

Förövrigt har jag spillt apelsinjuice över tangentbordet och mina tangenter är därför väldigt tröga och det knastrar när jag skrver. Men vad gör det om hundra år?

Puss



Två fina middagar med det såkallade "ekonomigänget", har varit extraordinära!




AGNES SOM ÄGER PÅ ATT RIDA!



Spontanhäng och lite lek i en lekpark med linnea erm!



Snart flyger denna brutta till USA, kommer sakna tösen. Men som tur är kommer hon tillbaka.

RSS 2.0