Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

Tjaaaaaaaaaaa. Hemkommen från en motiverande (?) springtur. Med musik i öronen såklart. Dansar nu omkring här i huset till högsta volym. Det pirrar i kroppen, för jag saknar, att dansa med er. Ohhhhhhhhhhhhhhhh så här mycket längtar jag. Ohhh

Har fått mycket komplimanger på sista tiden. Mm det är kul, mysigt och jag blir glad. Tack.
Dagens var nog ändå när en lärare kommer fram och "du ser så harmonisk ut Fanny, glad och ler alltid". Kul att det märks, för jag menar, intryck spelar roll, tror jag iallafall.

Mmm jag är så glad nu, så nöjd. Jag har så fina vänner omkring mig. Ni sätter guldkant på min tillvaro! Vackra, intelligenta och omtänksamma.

Min text blir lite hoppig, men men, åhåhphå vad jag ska vara positiv och glad nu!! Att är ju för fan kul. Till och med kemin. Tror jag kommer ångra att jag skrev detta imorgon på kemin men WHATAAAAA HELL!!! Livet eger, jeeaj.

Pusssssssss

Heheh, Alice darling, hoppas du inte tog illa upp av mitt lilla bussms. Älskar dig.


Så kanske jag kan känna meningen med tystnaden.

Känner du lyckan genom sorgen.

Hej, förlåt för mitt tidigare dampinlägg. men sådana får man ha ibland, för vad blir en blogg utan dem?
Har förövrigt varit extremt oaktiv här. Dessutom när jag har all tid i världen, för det är ju jullov. Underbar lov. Som snart däremot faktiskt har sitt slut. Om några dagar.

Men nu till något betydligt viktigare. Jag yssnar bara på snuskiga låtar nu för tiden?!?!?!?!? Varför undrar jag då? Vet inte. Kanske bara helt enkelt är lite snuskig av mig.

Här har ni ett urval:

Anisktet - X

Ansiktet - Äckligt

Norlie & KKV - När jag går ner

Lyssna vettja och bli lika äckliga som mig och denna blogg.

Det går inte att förneka längre. Den har hängt som en salig ande över mina axlar, det jag pratar om kanske ni kan gissa vad det är. Eller? Jo precis, matten. Men vad gör väl det. FÖR JAG HAR JU FAKTISKT LOV; WOOOOP WOOOP. Hej då ångest.

Allting kommer bli bra till slut, du ska se att alting ordnar sig. Allting kommer bli bra till slut, om du bara låter allting va.

Heheh, fick just denna kommentar av mamma: Fanny, du kanske skulle få bättre betyg om du pluggade mer. ORKA. Skit samma. Jag har redan bra betyg, eller? JO, det duger. Förutom matten, den skulle kunna bli lite bättre. Jajaj, ska väl sätte mig med den nu. vi ska dansa tillsammans, den och jag. Tills jag fattar alltng. Kvadratrotsdansen ska vi dansa. Högervänster, upp, ner, hopp åt sidan osv. Terabra.

Btw, nu när vi ändå är lite allvarligare än vanligt. Känner att jag har tagit lite för mycket skit på sista tiden. Är lite trött på det nu. Att jag blir tagen för givet. För att även om jag finns här, betyder det inte att jag gör det för evigt. Jag vill inte bara bli undanskjuten till sidan för att det kommer någon bättre. Eller kanske inte bättre, baraa någon som är mer intressant för tillfället. Skitsamma. Saker och ting är som de är, kanske tar tag i dem någongång. Vi får väl se.

Herå



Det är ganska intressant att jag alltid förskönar mig på bild... heheheh

Så här kommer en mer realistisk.



IM SEXY AND I KNOW IT. UNTZUNTZ

RSS 2.0