Alla andra vet det du inte vet.

TRÅKIGT att det är så dåligt väder idag. NU när man ändå har ledigt och allt. Något mer som är tråkigt är att jag kommer ha tråkigt idag. Blir lite roligare om Alice bestämmer sig för att plugga med mig idag...... (känn piken Alice...)

Har förövrigt haft en väldigt superduper rolig helg :))))))
Mysssst med fina tjejjjjoor. Flötade på som vanligt. Blev livrädd när agnes SÅKLART skulle börja berätta någon jävla spökhistoria om sitt hus. Hon fick inte berätta klart den, utan pissade på mig innan hon han börja. Och det pinsamma är att hon inte ens berättade klart den. Tänker inte återberätta den där äckliga historien, kommer inte kunna sova inatt då.
 

Tack Agnes ♥


Har också hunnit med att inhandla lite fina saker i Lkpg.

Har har ni mina nya älsklingar:





Observera mina extremt vackra och välutgrundade poser. Jo jag vet, ska söka top model nästa år.

Kubikrötter, eller vad fan det nu heter.

När jag pluggar går det till såhär:

Slår mig ner i kökssoffan och öppnar böckerna. Pluggar ett litet tag, och det går bra. Sedan sjunker jag ner lite och gör det bekvämare. Glider längre och längre ner i soffan och blir tillslut halvliggandes.
Tänker sedan: kan ju inte vara så farligt om jag ligger ner och läser? Låter som en bra idee då. Det hela slutar med att jag ligger sovandes i soffan.

Gött som fan är det, men inte så bra för min framtid. Denna vana får inte urarta.

Men till något helt annat random. Jag och Emma har en delad passion, har vi kommit fram till. 
Skönt att inte vara ensam. HÖHÖ.
Slår vad om att jag och Emma i skulle spöa skiten ur vem som helst i ett frågesportspel. Det lönar sig att kolla på Vem vet mest?.




Vill tillbaka till ovetandet.

Den som inte försökt har inte heller misslyckats.

Gaah, förbannat svårt det ska vara då. Ena stunden blev det för mycket, andra stunden slinter jag och får använda upp 459845604576957 topps för att få bort klägget. Jag och ögonskugga är inte direkt gjorda för varandra, har tyvärr inte tålamodet att bygga vänskapsband oss imellan...  Önskar att jag vore bättre på detta, eftersom att det är så jäkla snyyyyyyyyyyggt. Har bestämt mig för att öva. Övning ger färdighet, elleeeeeer? Hoppas bara att det sitter tills nästa feeeeeest. Gud vad jag drar ut på eeeeee:na idag.

Imorgon är det studiedag. (yes,yes,yes). Eventuellt bär det av till Fina Alma med lika fina Alice. Hoppas verkligen det. Kram ♥


Här kommer en bild på dagens misslyckande :))))



Vaken på natten och drömmer på dagen.

Tog på mig springskorna och sprang lite. Skönt att rensa tankana (eller rensa och rensa, tänker mest på hur jobbigt det är , höhöhö), jag gillar att lyssna på ALL musik när jag springer, inte bara upptempolåtar (ALICE KÄNN DIG TRÄFFAD). Har kommit på att jag slår( ska ju inte överdriva,jag klappar, är ju inte direkt självdestruktiv) mig själv på benen för att peppa. Och detta göra jag medans jag säger högt till mig själv "KOM IGEN NU RÅÅ". Nu tänker kanske ni att jag springer i skogen ensam. NEJ, jag springer i STADEN, bland folk. Har nu insett att detta kanske inte anses normalt. Men jag gör det iallafall. Livar upp vardagen för alla som ser mig istället.

Insåg precis att Top Model börjar nu, så jag tröck in pastan i munnen och förflyttade mig snabbt till tv-rummet. Så nu sitter jag här istället.

Har förövrigt fått värsta suget efter höstkläder och dunjackor!!?? Lite förvånad över detta faktiskt. Är ju mest en sommarbrud. HEHEH.

Så därför får ni en sommarbild

Här håller jag till på sommaren.


Har insett vilket rörigt inlägg detta blev :)))))))


Det Går Bra Nu.

Börjar blogga. Inte för att jag tror att många kommer att läsa detta, men hej på er som gör.
Livet flyter på nu. Det känns bra att allting funkar. Klassen, Naturprogrammet, ALLT. Älskart. So- uppgiften kan däremot gå och dö.

Hade bästa kvällen på länge igår. Umgicks med fina, djupa och inspirerande människor. Ni är underbara!
Vi får se hur länge detta bloggande håller i sig.
Vi lever på hoppet.

Ni är bra.


RSS 2.0